Jannarelly Automotive

Jannarelly Automotive stapt over op EV’s door grote vraag

Dat elektrische auto’s hard op weg zijn voertuigen op brandstof te achterhalen is al enige tijd zichtbaar. Waar de huidige ontwikkeling echter pas echt duidelijk te zien is, is in de beslissingen die in bestuurskamers worden genomen. Zo stapt autofabrikant Jannarelly Automotive over op elektrische auto’s omdat dit de wens van de klanten is.

Design-1

De Design-1, het kopstuk van Jannarelly Automotive, is al enige tijd in een brandstofvariant verkrijgbaar. Daar gaat verandering in komen. De fabrikant uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft met de wens van zijn publiek te maken. Met name uit het buitenland is de roep om een elektrische variant sterk. Zo willen bijvoorbeeld verschillende liefhebbers uit de Verenigde Staten alleen een Design-1 aanschaffen als deze elektrisch kan zijn.

Ontwikkeling

Om aan de vraag te voldoen, is de ontwikkeling van de nieuwe variant inmiddels onderweg. De leiding van het bedrijf heeft veel vertrouwen in de toekomst. De sportauto met retro-look voldoet al in grote lijnen aan de huidige wensen van de consument. Wanneer hier een elektrische aandrijving aan wordt toegevoegd is het beeld compleet. Op dit moment wordt op elke showcase gevraagd of de auto ook elektrisch te krijgen is. De eerste bestellingen zijn nu daardoor al binnen. De verwachting is dat de auto nog dit jaar gepresenteerd kan worden door Jannarelly Automotive.

Toekomstplannen

Het bedrijf zag twee jaar geleden pas het levenslicht. Daardoor is de Design-1 op dit moment de enige auto in de line-up. Om die reden is Jannarelly Automotive ook voorzichtig in zijn plannen. Van de elektrische variant zal in eerste instantie een reeks van tien stuks op de markt worden gebracht. Daarmee kan ervaring worden opgedaan in het maken van EV’s. Dit kan dan vervolgens in de toekomst worden gebruikt voor nieuwe modellen. Jannarelly ziet wel veel ruimte voor elektrisch rijden in de toekomst van het bedrijf. Door het design van de retro-auto’s zijn deze er vanzelf al zeer geschikt voor.

Emiel Buteijn

Emiel is werkzaam bij NOQ - Kapitein Hatterasstraat 30 - 5015 BB TILBURG. Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom elektrische auto's en aanverwante onderwerpen zoals laadpalen, laadstations en elektrische accu's. Dagelijks schrijft hij meerdere nieuwsberichten met daarin de de laatste nieuwtjes. Voor vragen mailt u mail@noq.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *