Home Laadpassen MoveMove

MoveMove

Ben je op zoek naar een laadpas of laadabonnement? Op deze pagina vind je informatie over de laadpas: MoveMove. Je kunt terecht bij: Alle laadpunten in NL. Je betaalt voor het laadabonnement € 6,95 per maand. De aansluitkosten bedragen € 0,- en je betaalt € 0,- per transactie. De prijs per kWh is: Variabel. De kosten worden bepaald door de exploitant. Ben je geïnteresseerd geraakt in deze laadpassen? Je kunt kiezen uit een: Laadsleutel. Je kunt betalen met: Automatische incasso. Bestel je en heb je ABN-AMRO - ING of Rabobank? Dat ontvang je de pas na 2 werkdagen. Bij de overige Nederlandse banken of schriftelijke machtiging duurt het langer. De machtiging moet dan per post afgegeven worden. Dat duurt doorgaans 10 werkdagen.

De MoveMove-pas is voor ondernemers. Je hebt een KVK-nummer en een zakelijke betaalrekening nodig. Je kunt met de pas ook tanken en gebruik maken van reizen met OV en parkeren.

Direct bestellen →

Informatie over MoveMove

Oplaadlocaties Alle laadpunten in NL
Prijs per maand € 6,95 (€ 6,95)
Opmerking De MoveMove-pas is voor ondernemers. Je hebt een KVK-nummer en een zakelijke betaalrekening nodig. Je kunt met de pas ook tanken en gebruik maken van reizen met OV en parkeren
Aansluitkosten € 0,-
Kosten per transactie € 0,-
Prijs per kWh Variabel. De kosten worden bepaald door de exploitant
Laadpastype Laadsleutel
Betaalwijze Automatische incasso
Levertijd Bestel je en heb je ABN-AMRO - ING of Rabobank? Dat ontvang je de pas na 2 werkdagen. Bij de overige Nederlandse banken of schriftelijke machtiging duurt het langer. De machtiging moet dan per post afgegeven worden. Dat duurt doorgaans 10 werkdagen
Opzegtermijn Maandelijks
Website klik hier
Support Werkdagen van 8.30 - 17.00 uur
Online inzichtelijk? Ja
App aanwezig? Ja; MoveMove

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Accepteren Meer weten?