Reviews en beoordelingen: E-Flux

Gemiddelde beoordeling op basis van 2 review(s)

Bestellen
Levering
Service
Dekking
Prijs
Gemiddeld

Op deze pagina vind je reviews en beoordelingen over de laadpas: E-FLUX. Heb je zelf ervaring met dit laadabonnement? Deel jouw ervaringen met ons en andere bezoekers. Het delen van jouw ervaring wordt erg op prijs gesteld!Beoordeel deze laadpassen

Klik de sterren voor een beoordeling:

2 Reviews geplaatst

 • Gepost door: Ton Amex Logistics op 7 mei 2020 om 13:37

  Laadpassen E-Flux fatastisch, team E-Flux fantastisch, zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen! Wij zijn zeer tevreden, hele team en speciaal Sem, krijgen een dikke 10!!!!!

  Bestellen
  Levering
  Service
  Dekking
  Prijs
  Gemiddeld
 • Gepost door: Ton op 7 mei 2020 om 11:37

  Laadpas besteld en snel gekregen. Op de site staat na activatie direct toegang tot het laden. Dit heb ik bij een aantal laadpalen geprobeerd, echter geen dekking. E-flux gebeld en zouden terug bellen, niet gebeurd dus zelf maar weer bellen. Volgens een medewerker gaat hij dit regelen en zou worden teruggebeld. Wederom is er door de medewerker van eflux niet teruggebeld, dus zelf maar weer gebeld. Medewerker gaat er weer achteraan? Slechte afspraken, slechte communicatie..

  Bestellen
  Levering
  Service
  Dekking
  Prijs
  Gemiddeld

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Accepteren Meer weten?