Home Laadpalen Eve Mini Vaste kabel 5 meter

Eve Mini Vaste kabel 5 meter

Ben je op zoek naar een laadpaal of oplaadpunt? Op deze pagina vind je informatie over het laadpunt Eve Mini Vaste kabel 5 meter.

De laadpalen van Eve Mini Vaste kabel 5 meter varieren van 3.7 kW - 1x16A tot 22 kW - 3x32A. De prijzen variëren van € 785,- tot € 905,-. Een laadpunt voor een elektrische auto is een zwaar elektrisch apparaat. Dat houdt in dat er misschien aanpassingen gemaakt moeten worden aan je meterkast. om genoeg capaciteit beschikbaar te maken. Bij de schouw kan de specialist die langskomt vaststellen of er aanpassingen gemaakt moeten worden. De installatie kost € 593,- tot € 875,-. Kies je voor een paal? Dan kies je samen met onze installateur voor een handige plek waar de paal wordt ingegraven.

Offerte aanvragen →

Informatie over Eve Mini Vaste kabel 5 meter

Prijs vanaf € 785,-
Prijs tot € 905,-
Vermogen vanaf 3.7 kW - 1x16A
Vermogen tot 22 kW - 3x32A
Opmerking Een laadpunt voor een elektrische auto is een zwaar elektrisch apparaat. Dat houdt in dat er misschien aanpassingen gemaakt moeten worden aan je meterkast. om genoeg capaciteit beschikbaar te maken. Bij de schouw kan de specialist die langskomt vaststellen of er aanpassingen gemaakt moeten worden.
Installatiekosten vanaf € 593,-
Installatiekosten tot € 875,-
Opmerking Een installateur komt langs voor een schouw om te kijken of het ook echt mogelijk is het pakket dat je hebt gekozen te installeren.
Bevestigingswijze Wandbeugel € 0.- of Paal € 133.-
Opmerking Kies je voor een paal? Dan kies je samen met onze installateur voor een handige plek waar de paal wordt ingegraven.
Gratis laadpas? Ja. Bij aankoop van een laadpunt krijg je een 1e laadpas of sleutelhanger gratis voor drie jaar.
Website klik hier

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Accepteren Meer weten?