Home Database Bmw I3 Reviews

Reviews en beoordelingen: BMW i3 120 Ah

BMW i3s 120 Ah

Gemiddelde beoordeling op basis van 1 review(s)

Comfort
Prestaties
Kosten
Uiterlijk
Betrouwbaarheid
Gemiddeld

Op deze pagina vindt je reviews en beoordelingen over de Bmw I3 120. Hebt je zelf ervaring met deze elektrische auto? Deel jouw ervaringen met ons en andere bezoekers. Het delen van je ervaring wordt erg op prijs gesteld!Beoordeel deze auto

Klik de sterren voor een beoordeling:

1 Reviews geplaatst

 • Gepost door: Rik Huisman op 22 november 2019 om 17:40

  Door het lage gewicht, zeker voor een EV, rijdt de auto heerlijk sportief. De auto voelt daarbij heel intiutief. Ik hoef, zeker in vergelijking met mijn vorige BMW 118i of BMW 320D nauwelijks bij te sturen. Wat de range betreft: de waarden die op deze site worden genoemd zijn van de oude 94ah i3. De 120 ah i3 biedt een WLTP bereik van 310 km en dat is zeker haalbaar. De vele functies werken alkemaal prima. Met name de adaptive cruise control is fantastisch. Hij werkt tot stilstand, is enorm soepel en is vanuit stilstand met een tikje op het gas weer te activeren. Nog nooit zo relaxed gereden.

  Comfort
  Prestaties
  Betrouwbaarheid
  Kosten
  Uiterlijk
  Gemiddeld

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Accepteren Meer weten?